Care este tara unde Ayman al-Zawahiri are aproape aceeasi popularitate ca Barack Obama

Postat la 21 iunie 2011 14 afişări

Noul lider al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, are, in randul cetatenilor egipteni, aceeasi popularitate ca presedintele SUA, Barack Obama, conform unui sondaj dat publicitatii inaintea scrutinului prezidential si legislativ din Egipt.

Potrivit sondajului, organizat de Institutul International pentru Pace (IPI), cu sediul la New York, Obama este perceput favorabil de 12 la suta dintre egipteni. Al-Zawahiri, noul lider al retelei teroriste al-Qaida, are o popularitate de 11 la suta in randul compatriotilor sai.

Sondajul a fost efectuat pe un esantion reprezentativ de 800 de egipteni, inaintea alegerilor prezidentiale si legislative din Egipt.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/care-este-tara-unde-ayman-al-zawahiri-are-aproape-aceeasi-popularitate-ca-barack-obama-8366430
8366430
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.