Care este motivul pentru care o educatoare din China a fost executată

Autor: Petru Mazilu Postat la 14 iulie 2023 275 afişări

Care este motivul pentru care o educatoare din China a fost executată

O fostă educatoare de grădiniţă a fost executată într-o închisoare din centrul Chinei după ce a ucis un copil şi a rănit alţi 24, a anunţat vineri presa de stat, citată de Reuters.

Wang Yun, în vârstă de 39 de ani, a făcut apel fără succes la sentinţa pronunţată în septembrie 2020 de către tribunalul oraşului Jiaozuo, în provincia Henan.

Joi, aceeaşi instanţă a verificat identitatea lui Wang, a escortat-o la locul de execuţie şi a pus în aplicare sentinţa de condamnare la moarte, au explicat autorităţile chineze.

În martie 2019, Wang a adăugat în mâncarea copiilor o substanţă toxică. Gestul a fost provocat de o dispută cu un coleg, a stabilit instanţa. În ianuarie 2020, unul dintre copii a murit din cauza problemelor medicale provocate de otrăvire.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatoare,
execuţie,
otrăvire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.