Care este motivul pentru care Apple ar putea renunţa la iPhone X

Postat la 23 ianuarie 2018 251 afişări

iPhone X este cel mai scump telefon de „serie” de pe piaţă şi totodată un telefon care a fost destul de greu de găsit în magazine la sfârşitul anului 2017 din cauza cererii din partea utilizatorilor care depăşea capabilitatea de producţie a fabricilor Apple , scrie go4it.ro.

Care este motivul pentru care Apple ar putea renunţa la iPhone X

Se pare însă că iPhone X ar putea să nu fie un succes atât de mare, iar Apple ar putea renunţa complet la acest dispozitiv în această vară, înlocuindu-l la toamnă cu un model mai mare şi... mai ieftin.

Apple a prezentat iPhone X ca un model aniversar, care marchează aniversarea de zece ani de la apariţia primului smartphone din această serie. În general, compania ieftineşte modelele din anul precedent şi le păstrează în ofertă ca opţiuni de buget, însă iPhone X ar putea să nu beneficieze de aceeaşi soartă.

În timp ce iPhone 8 şi 8 Plus ar putea să rămână pe piaţă în 2019, pentru cei care nu sunt pregătiţi să renunţe la TouchID, iPhone X ar putea fi înlocuit complet de o nouă serie de produse care vor păstra design-ul, dar vor creşte în dimensiuni.

Citeşte continuarea pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.