Care este gestul şocant pe care l-au făcut doi soţi din Irlanda de Nord după ce au aflat că au câştigat marele premiul al Loteriei Naţionale

Autor: Andra Stroe Postat la 20 ianuarie 2019 890 afişări

Un cuplu din Irlanda de Nord a ajuns în topul celor mai bogaţi oameni din ţară după ce, în noaptea de Anul Nou, a câştigat marele premiu al Loteriei Naţionale din Irlanda, EuroMillions. Cât au câştigat cei doi soţi şi cum plănuiesc să cheltuiască suma imensă de bani?

Care este gestul şocant pe care l-au făcut doi soţi din Irlanda de Nord după ce au aflat că au câştigat marele premiul al Loteriei Naţionale

Frances şi Patrick Connolly au câştigat marele premiu al Loteriei Naţionale, în valoare de aproape 115 milioane de lire sterline, cu un bilet cumpărat online. El a verificat de patru ori numerele pentru a fi sigur că nu e o greşeală, însă abia după ce au primit un telefon în dimineaţa următoare de la reprezentanţii Loteriei au fost siguri că visul lor s-a transformat în realitate. Soţii Connolly obişnuiau să joace frecvent la Lotto, dar nu se aşteptau să câştige vreodată marele premiu.

Cei doi îşi doresc ca premiul să le schimbe vieţile nu doar lor, ci şi celor dragi. Potrivit Daily Mail, cuplul a plănuit să îmbogăţească zeci de persoane apropiate, care nici nu bănuiesc că în curând s-ar putea transforma milionari. “Am sărbătorit cu o îmbrăţişare şi o cană de ceai, apoi am scris o listă cu peste 50 de nume ale prietenilor şi membrilor familiei, cu care am vrea să împărţim premiul. Cu siguranţă vom adăuga şi alte persoane.

Marea noastră bucurie va fi când le vom da vestea faţă în faţă.” Ea povesteşte că “întotdeauna am sperat să câştig într-o bună zi, dar nici în cele mai nebuneşti vise nu m-am gândit că aş putea câştiga vreodată 115 milioane de lire. Când se întâmpla să mai câştigăm, erau sume foarte mici. Cu o săptămână înainte de marele premiu am câştigat 2,6 lire.” Fiica celor doi spune că nu o deranjează faptul că părinţii săi vor să împartă banii şi cu alte persoane şi, chiar dacă recunoaşte că este extaziată în urma veştii, crede că fericirea este cea mai importantă. 

Patrick Connolly îşi doreşte să îşi cumpere câte o maşină bună şi să călătorească în jurul lumi în următorii ani. În urma câştigării marelui premiu, cuplul a intrat instantaneu în topul celor mai bogaţi oameni din Irlanda de Nord.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cuplu,
loterie,
marele premiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.