Carduri de călătorie în loc de abonamentele de hârtie, la Cluj-Napoca

Postat la 04 septembrie 2019 58 afişări

Carduri de călătorie în loc de abonamentele de hârtie, la Cluj-Napoca

Abonamentele de călătorie pe suport de hârtie sunt înlocuite cu carduri la Cluj-Napoca. Abonamentule electronice se pot cumpăra din septembrie, iar din octombrie vor fi folosite doar acestea.

„Încă un pas spre eliminarea hârtiilor din administraţia publică locală: Compania de Transport Public Cluj-Napoca elimină abonamentele pe suport de hârtie şi le înlocuieşte cu carduri. La Cluj-Napoca, începând cu luna septembrie 2019, abonamentele de hârtie sunt înlocuite cu abonamente electronice încărcate pe cardul nominal de călătorie, urmând ca din octombrie să fie folosite doar aceste carduri”, a anunţat, miercuri primarul Emil Boc.

Potrivit acestuia, clujenii care au abonamente de hârtie pot cumpăra cardul nominal şi abonamentul dorit de călătorie din mai multe centre de vânzare carduri.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
abonamente,
carduri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.