Unul dintre cei mai bine plătiti bugetari din România. Venituri de invidiat, trai fără probleme

Postat la 03 septembrie 2019 407 afişări

Unul dintre cei mai bine plătiti bugetari din România. Venituri de invidiat, trai fără probleme

Sătmăreanul Attila Varga, judecător la Curtea Constituţională a declarat pentru 2018 venituri aproximative de 7.800 de euro pe lună. Fost parlamentar UDMR de Satu Mare, Varga primeşte pe lângă salariu şi indemnizaţie şi o pensie de circa 100.000 de lei de la Casa de Pensii Satu Mare.

Judecătorul CCR Attila Varga a declarat pentru 2018 venituri de aproximative de 35.325 lei pe lună. Varga, conform propriei declaraţii, primeşte 282.732 lei, cu titlul de salariu de la CCR şi o indemnizaţie de 41.173 lei, de la Universitatea “Spientia” din Cluj, unde este conferenţiar universitar. Pe lângă veniturile salariale şi indemnizaţie, în ultimele trei luni ale anului trecut, judecătorul sătmărean a încasat şi circa 100.000 de lei, cu titlul de pensie de serviciu, de la Casa Judeţeană de Pensii. Luând în considerare şi pensia de serviciu, Attila Varga a câştigat peste 7.800 euro/lună.

Pe lângă veniturile băneşti, Varga a declarat şi produse alimentare, ulei, făină, zahăr şi cartofi, de pe terenurile deţinute şi tablouri în valoare de 12.000 de euro.

Iar potrivit unei analize făcute de cei de la ziare.com, judecătorul sătmărean este unul cu “venituri modeste” printre colegii săi. Judecătorul CCR Marian Enache are venituri lunare de peste 15.000 de euro pe lună, din salariu şi alte patru pensii şi indemnizaţii. Şi judecătorul Valer Dorneanu duce acasă peste 13.000 de euro lunar. Daniel Morar are şi el venituri de peste 12.000 de euro, scrie presasm.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
venituri,
plati,
probleme,
judecator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.