Carantinarea zonei metropolitane Bucureşti, respinsă de CNSU

Autor: Cosmin Pirv Postat la 16 octombrie 2021 26 afişări

Carantinarea zonei metropolitane Bucureşti, respinsă de CNSU

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a decis vineri seara nevalidarea propunerii INSP de instituire a carantinei în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Anterior, tot vineri, propunerea a fost respinsă şi de grupul tehnico-ştiinţific din subordinea CNSU.

„Nu se validează propunerea Institutului Naţional de Sănătate Publică pentru instituirea măsurii carantinei la <nivelul zonei metropolitane Bucureşti>”, se arată în hotărârea CNSU de vineri seara.

Comitetul a decis intensificarea controalelor privind respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, CNSU a decis „analizarea de către Grupul de Suport Tehnico - Ştiinţific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase pe teritoriul României a situaţiei epidemiologice de la nivelul Municipiului Bucureşti şi judeţului Ilfov şi propunerea de noi măsuri de limitare a răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2 pentru activităţile cu risc ridicat de răspândire a bolii”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carantinare,
bucureşti,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.