Capitala înregistrează cea mai mare rată de acoperire în campania de vaccinare, dar nici măcar aceasta nu a ajuns la 50%

Autor: Cosmin Pirv Postat la 14 septembrie 2021 23 afişări

Capitala înregistrează cea mai mare rată de acoperire în campania de vaccinare, dar nici măcar aceasta nu a ajuns la 50%

Capitala are cea mai mae rata de acoperire vaccinală, de aproape 50%, a anunţat marţi coordonatorul campaniei de vaccinare din România, Valeriu Gheorghiţă.

Astfel, în Bucureşti rata de acoperire vaccinală este de 49,7%. Capitala este urmată de judeţele Cluj, cu 46%, şi Sibiu, cu 40%.

Valeriu Gheorghiţă susţine că 40% din judeţele din România au rata de acoperire vaccinală peste media pe ţară, peste 30%, în timp ce 55% dintre judeţe au rata cuprinsă între 20 şi 30%.

5% dinte judeţe, adică Giurgiu şi Suceava, au rata de vaccinare „undeva la 19%”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acoperire,
vaccinală,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.