Capii revoltei din STB au pregătit ”valul doi” al protestelor la restaurant, cu friptură şi vin roze

Postat la 04 februarie 2022 322 afişări

Capii revoltei din STB au pregătit ”valul doi” al protestelor la restaurant, cu friptură şi vin roze

După ce greva angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti (STB) a paralizat Capitala, magistraţii Tribunalului Bucureşti dispunând suspendarea protestului, situaţia tensionată este departe de a fi adusă la cote normale, iar capii revoltei, conduşi de Vasile Petrariu, sunt decişi să ducă ostilităţile mai departe şi să-i mobilizeze, din nou, pe sindicalişti.

Conducerea STB a făcut plângere la Poliţie împotriva a 14 persoane care s-ar fi aflat în spatele grevei, iar primul pe listă a fost chiar liderul de sindicat, Vasile Petrariu.

Numai că acesta pregăteşte deja o a doua ”revoluţie” în STB, după ce sindicatul pe care îl conduce a anunţat că va contraataca şi pe cale juridică, urmând ca Nicuşor Dan – primarul general al Capitalei – şi Adrian Criţ, directorul general al STB, să fie daţi în judecată, ”având în vedere acuzele, şantajul, ameninţările cu concedieri în masă şi prezentarea unor informaţii care nu sunt conforme cu realitatea”.

Gândul prezintă imagini în exclusivitate cu liderul de sindicat Vasile Petrariu, acesta – însoţit de George Tănase, secretar general al sindicatului STB, şi Gheorghe Bălan, lider filială Depoul Militari al Sindicatului STB – ”asediind” nu conducerea STB, deocamdată, ci un restaurant care s-a transformat, astfel, în punctul de pornire al celei de-a doua ”revoluţii” a sindicaliştilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pregatiri,
proteste,
restaurant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.