Când vor fi lansate pe piaţă telefoanele Huawei Mate X cu ecran pliabil. Anunţul făcut de compania chineză

Autor: Razvan Tupa Postat la 16 august 2019 28 afişări

Lansarea pe piaţă a primelor telefoane cu ecran flexibil Huawei Mate X pare să fi fost amânată, dar compania chineză insistă că dispozitivele vor fi disponibile între lunile septembrie şi noiembrie 2019, potrivit platformei techradar.

Compania chineză a dat asigurări că va lansa noul dispozitiv, Huawei Mate X până la sfârşitul anului. Şi compania concurentă, coreenii de la Samsung, au amânat de mai multe ori lansarea pe piaţă a propriului dispozitiv flexibil, Galaxy Fold, după ce au fost raportate defecţiuni de hardware în timpul probelor.

La scurt timp după ce a început să circule vestea amânării lansării noului dispozitiv în magazine, Huawei a ţinut să ”confirme că Mate X este în continuare programat să fie lansat între septembrie şi noiembrie 2019”.

Cei de la Huawei încearcă astfel să rămână în cursa cu cei de la Samsung care au anunţat că dispozitivul lor va fi în magazine în luna septembrie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TELEFON PLIABIL,
ECRAN FLEXIBIL,
CONFIRMARE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.