Camera unde nu rezişti să stai mai mult de 30 de minute

Autor: Ioana Matei Postat la 30 noiembrie 2012 515 afişări

Câteodată avem nevoie de un loc liniştit unde să ne putem retrage. Dar ce facem când ajungem la prea multă linişte? Câţiva cercetători din SUA au descoperit că oamenii reacţionează ciudat când se află în „camera surdă”, cunoscută ca cea mai liniştită cameră din lume. Nivelul sunetului din cameră, care a primit şi un record mondial, este de nouă decibeli, comparat cu media de zece decibeli pentru camerele liniştite, potrivit MPR News.

În această încăpere este atât de linişte încât cel care se află acolo îşi poate auzi sunetele propriilor organe: inima, stomacul şi chiar şi urechile, care fac foarte puţin zgomot Iar cea mai lungă perioadă pe care cineva a petrecut-o în cameră este de 45 de minute. Care este scopul acesteia? Testarea diverselor produse, un exemplu fiind luminile LED, scrie discovery.com

Sursa foto şi video: YouTube

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
camera,
liniste,
MPR News
/actualitate/camera-unde-nu-rezisti-sa-stai-mai-mult-de-30-de-minute-10359973
10359973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.