​Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, vrea să privatizeze 10-15% din Hidroelectrica

Postat la 30 mai 2019 106 afişări

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a anunţat miercuri după şedinţa partidului că vrea să privatizeze un pachet de 10-15% din acţiunile Hidroelectrica, astfel încât acţionarii privaţi sa fie reprezentaţi într-o pondere mai mare în management.

​Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, vrea să privatizeze 10-15% din Hidroelectrica

Pe de altă parte, listarea Hidroelectrica este aşteptată de ani buni. Spre exemplu, Tudor Ciurezu, preşedinte executiv al SIF Oltenia, a declarat că pentru investiţiile următoare SIF5 urmăreşte să vadă ce se întâmplă cu listarea companiei.

“Dacă se va lista, ne-am dori să avem în portofoliu această oportunitate de investiţii“, spune Tudor Ciurezu.

De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu a mai declarat că îi va solicita premierului Viorica Dăncilă redeschiderea discuţiilor privind Ordonanţa 114 anunţată la finalul anului 2018.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hidroelectrica,
tariceanu,
lider,
privatizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.