Calendarul Jocurilor Olimpice şi banii câştigaţi de pe urma porcuşorilor de Guineea

Autor: Ioana Mihai Postat la 24 iulie 2012 32 afişări

În vreme ce Londra face ultimele pregătiri pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, care va avea loc vineri, un iubitor de animale s-a inspirat din acest eveniment şi a găsit o modalitate inedită de a face bani. Concret, Maverick Arts Publishing a creat un calendar care îi are protagonişti pe porcuşorii de Guineea ce participă la diverse probe sportive, relatează Daily Mail. Desenatorii prezintă imagini despre cum ar arăta aceste animale în diferite ipostaze similare sportivilor de performanţă.

Iubitorii de animale nu trebuie să fie îngrijoraţi în privinţa faptului că porcuşoriide Guineea au fost puşi să pozeze, calendarul prezentând imagini realizate prin tehnici de ultimă generaţie de manipulare a imaginilor. De fapt, şedinţele foto, realizate într-un studio confortabil, nu au durat mai mult de cinci minute fiecare sesiune.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/calendarul-jocurilor-olimpice-si-banii-castigati-de-pe-urma-porcusorilor-de-guineea-9899411
9899411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.