Cabinetul Dăncilă 2: Cine pleacă, cine rămâne

Postat la 19 noiembrie 2018 122 afişări

Înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD sunt vehiculate mai multe schimbări în Guvernul Dăncilă. Una dintre variante este o modificare la Ministrul Apărării, în locul lui Mihai Fifor urmând să vină Dorel Căprar, preşedinte al Comisiei de Apărare din camera Deputaţilor.

Cabinetul Dăncilă 2: Cine pleacă, cine rămâne

La bursa zvonurilor se aude că Ilan Laufer va prelua portofoliul de la Ministerul Dezvoltării, Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea urmând să fie îndepărtat din Cabinetul Dăncilă.

Surse politice spun că Tudorel Toader îşi va păstra portofoliul la Justiţie, în timp ce la Transporturi, în locul lui Lucian Şova va venit Mircea Drăghici.

 

Drăghici este parlamentar şi trezorierul PSD.

 

Totodată este vehiculată o schimbare la Comunicaţii, în locul lui Bogdan Cojocaru urmând să vină Alexandru Petrescu.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cabinet,
plecare,
aparare,
psd,
comisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.