C.Armand: Primăria va recupera prejudiciul făcut prin plata către angajaţii ADP a sporului de antenă

Autor: Petru Mazilu Postat la 01 aprilie 2021 96 afişări

Primarul Sectorului 1 din Bucureşti anunţă că primăria va recupera prejudiciul apărut după plata vreme de patru a ani a sporului de antenă către angajaţii ADP. Clotilde Armand a făcut anunţul după ce a aflat că radiaţiile care au justificat acordarea sporului nu există

C.Armand: Primăria va recupera prejudiciul făcut prin plata către angajaţii ADP a sporului de antenă

Potrivit lui Clotilde Armand, angajaţii ADP Sector 1 au încasat, vreme de patru ani, spor de antenă pentru radiaţii inexistente.

„Pe scurt, dacă nivelul actual al radiaţiilor nu pune în pericol sănătatea celor de la A.D.P. Sector 1, în 2016, era ca şi inexistent. Dar în toţi aceşti ani, sporul de antenă a fost cât se poate de real. Şi ilegal. În 2016 aceste ''radiaţii'' au fost măsurate de o firmă privată”, a explicat, pe Facebook, primarul Sectorului 1.

Ca urmare, Clotilde Armand anunţă că Primăria Sectorului 1 va demara toate procedurile necesare în vederea recuperării prejudiciului. În paralel, se măsoară nivelul radiaţiilor din mai multe direcţii ale Primăriei Sectorului 1 şi vor fi tăiate toate sporurile ilegale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
adp,
spor de antenă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.