Buscu nu a platit cele 1,6 mil euro pentru marca Academia Catavencu

Postat la 02 iunie 2011 11 afişări

Doru Buscu a declarat joi pentru MEDIAFAX ca nu a reusit sa plateasca suma de peste 1,6 milioane de euro, cu TVA, pentru care si-a adjudecat marca "Academia Catavencu" la licitatia din 26 mai, fapt pentru care licitatia se va relua, probabil, pe 14 iunie.

Doru Buscu, director editorial Academia Catavencu, si-a adjudecat marca "Academia Catavencu" pentru 1.617.000 de euro, cu TVA, la licitatia publica cu strigare organizata in 26 mai de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societatii Catavencu SA.

Atunci, Buscu a castigat marca "Academia Catavencu" in defavoarea Sabinei Fati, jurnalista la Romania Libera. Doru Buscu a fost coplesit insa de suma foarte mare la care a ajuns licitatia, care depaseste posibilitatile financiare ale lui si ale colegilor lui, declarand atunci pentru MEDIAFAX ca este nevoit sa gaseasca un partener pentru a plati, pana joi, 2 iunie, cele 1,6 milioane de euro si a deveni astfel proprietarul marcii "Academia Catavencu".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Buscu,
Academia Catavencu,
licitatie
/actualitate/buscu-nu-a-platit-cele-1-6-mil-euro-pentru-marca-academia-catavencu-8308321
8308321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.