Bursele din lume, în scădere puternică după anunţul Federal Reserve

Postat la 22 septembrie 2011 18 afişări

Bursa de la New York a înregistrat miercuri cele mai abrupte scăderi din ultima lună, după ce Federal Reserve a arătat că economia SUA este vulnerabilă la riscuri semnificative şi a luat noi măsuri de stimulare a economiei.

Indicele Dow Jones Industrial Average a închis în scădere cu 2,49%, iar Standard & Poor's 500 a coborât cu 2,94%, în timp ce Nasdaq Composite a pierdut 2,01%. Vânzările au accelerat, iar rulajul a crescut în ultima oră de tranzacţionare, declinul fiind condus de bănci şi companiile de asigurări. Acţiunile Bank of America au pierdut 7,5%, iar titlurile Prudential Financial au coborât cu 6,6%, în timp ce indicii celor două sectoare s-au retras cu peste 5%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
federal reserve,
riscuri,
burse
/actualitate/bursele-din-lume-in-scadere-puternica-dupa-anuntul-federal-reserve-8786230
8786230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.