Bulgarii vor să dea peste cap piaţa de asigurări auto din România. Proprietarul Euroins: preţurile la poliţe vor scădea semnificativ

Postat la 16 iulie 2019 75 afişări

Grupul bulgar Eurohold, proprietarul asigurătorului local Euroins, şi platforma de soluţii de asigurare VouchForMe anunţă lansarea pe piaţa locală a unui produs de asigurare auto facultativă cu franşiză garantată de reţeaua socială a asiguratului.

Bulgarii vor să dea peste cap piaţa de asigurări auto din România. Proprietarul Euroins: preţurile la poliţe vor scădea semnificativ

“Folosind această abordare, pot fi acordate reduceri semnificative, iar asigurarea Casco devine mai accesibilă”, potrivit informaţiilor transmise de Euroins.

 

Atunci când se achiziţionează poliţa de asigurare, asiguraţii decid ce sumă sunt dispuşi să plătească în mod direct în cazul daunelor (franşiza), înainte ca asigurătorul să acopere costul acestora.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
euroins,
auto,
piata,
proprietar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.