Bulgaria renunţă la retragerea licenţei CEZ şi la reducerea preţului electricităţii

Postat la 20 februarie 2013 12 afişări

Statul bulgar s-a răzgândit miercuri în privinţa deciziei de retragere a licenţei de operare a distribuitorului de energie CEZ, cerând companiei ca până în aprilie să elimine toate neregulile constatate, precum şi în privinţa deciziei de reducere a preţului electricităţii cu 8%.

Autoritatea de reglementare va analiza din nou problema revocării licenţei CEZ Bulgaria, divizie a grupului energetic CEZ din Cehia, în aprilie, transmite Novinite.

Premierul Boiko Borisov declarase marţi într-o conferinţă de presă că licenţa CEZ va fi revocată până la sfârşitul zilei.

Noua decizie a autorităţilor, de a da timp CEZ să corecteze neregulile constatate de autorităţile bulgare până în 16 aprilie, vine după ce premierul Borisov şi-a dat în mod neaşteptat demisia.

Totodată, autoritatea de reglementare a dat înapoi şi în privinţa reducerii preţului energiei cu 8%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bulgaria,
CEZ,
preţul electricităţii
/actualitate/bulgaria-renunta-la-retragerea-licentei-cez-si-la-reducerea-pretului-electricitatii-10578440
10578440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.