Buffett: Ratingul SUA este inca AAA, indiferent de ce spune S&P

Postat la 08 august 2011 37 afişări

Miliardarul american Warren Buffett a declarat ca nici nu se pune problema ca ratingul datoriei SUA sa fie altul decat AAA si ca nu si-a schimbat parerea cu privire la banii Trezoreriei americane dupa decizia S&P de a reduce ratingul.

"Daca este asa, s-ar putea sa-mi fi schimbat parerea despre s&P", a spus investitorul. Buffett este inca un actionar important al concurentului S&P, Moody's.

Si pare sa nu fie vorba doar de declaratii. Conform unui interviu acordat CNBC, fondul de investitii detinut de Buffett, Berkshire Hathaway, avea la sfarsitul lui iunie 47 de miliarde de dolari in bani si active similare, din care 40 de miliarde au fost investite in obligatiuni SUA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Buffett,
rating,
AAA,
S&P
/actualitate/buffett-ratingul-sua-este-inca-aaa-indiferent-de-ce-spune-s-p-8585499
8585499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.