Budăi: Într-o perioadă grea ca acum, măsurile de austeritate sunt excluse

Autor: Cosmin Pirv Postat la 26 august 2022 37 afişări

Budăi: Într-o perioadă grea ca acum, măsurile de austeritate sunt excluse

Ministrul Muncii Marius Budăi susţine că, într-o perioadă grea ca cea de acum, măsurile de austeritate sunt excluse şi spune „nu vom pica în aceeaşi capcană ca în 2010”.

Ministrul Muncii a fost întrebat vineri, la finalul şedinţei de Guvern în care a fost aprobată majorarea salariilor bugetarilor, dacă Executivul îşi permite acest lucru.

„Este vorba de o filosofie în a conduce când eşti la guvernare. Într-o perioadă grea ca acum, măsurile de austeritate sunt excluse. Măsurile de austeritate au demonstrat în 2010 că sunt o cale cu totul şi cu totul eronată. Nu au adus decât lucruri negative. Nu vom pica în aceeaşi capcană, Guvernul este aici şi este obligat să găsească soluţii”, a spus Marius Budăi.

Guvernul a aprobat vineri majorarea salariilor bugetarilor. Este vorba despre acordarea unei pătrimi din diferenţa existentă în plată şi nivelul salarial care ar fi trebuit să atins în 2022.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
austeritate,
guvern,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.