Bucureştiul, pe locul 13 din 18 în clasamentul european al serviciilor taxi

Autor: Departamentul Economic Postat la 25 decembrie 2019 22 afişări

Bucureştiul, pe locul 13 din 18 în clasamentul european al serviciilor taxi

Serviciile de taxi din Bucureşti se clasează în ultima treime a unui clasament privind cele mai bune şi cele mai rele oferte din oraşelor europene, condus de Atena şi cu Copenhaga pe ultimul loc.

Clasamentul a fost realizat de Taxi2Airport.com şi TripAdviso. Cu o rating mediu de 4,88 din 5, cele mai bune servicii de taxi din toată Europa pot fi găsite în Atena, urmată de Zagreb cu 4,50 puncte, Berna, cu 4,48 puncte şi Budapestaa, cu 4,41 puncte.

Londra se plasează pe locul 9, cu 4,05 puncte din 5.

Bucureştiul se află pe locul 13 din 18 oraşe analizate, cu 3,92 puncte din 5.

Pe ultimul loc se află Copenhaga, cu un rating mediu de doar 2,72 din 5, poziţia nefiind surprinzătoare dacă luăm în calcul numărul bicicletelor din oraş; situaţia este confirmată de plasarea pe penultimul loc a capitalei Norvegiei, Oslo, cu un scor de 3,50 din 5, şi acest oraş fiind un preferat al bicicliştilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
taxi,
clasament,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.