Bucureştenii caută locuinţe noi, finalizate, cu două camere, la preţuri de sub 60.000 euro

Postat la 10 decembrie 2012 13 afişări

Preţul rămâne principalul criteriu de căutare a unei locuinţe noi, urmat de stadiul de finalizare a lucrărilor şi, abia la final, zona sau suprafaţa, astfel că cele mai căutate apartamente în Bucureşti sunt cele cu două camere, sub 60.000 euro.

Imopedia, centru de informare şi de ofertare imobiliară, a lansat de curând o platformă imobiliară dedicată locuinţelor noi şi investiţiilor imobiliare, acoperind astfel un segment important de piaţă, format din tineri aflaţi la prima achiziţie a unui locuinţe, dar şi din investitori interesaţi de plasamente sigure în imobile cu durată de viaţă ridicată.

Conform datelor Imopedia.ro principalul criteriu de căutare a unei locuinţe este, în prezent, preţul. Apoi, utilizatorii portalului imobiliar se uită la stadiul de finalizare a lucrărilor, lăsând la final criterii privind zona sau suprafaţa. Astfel, 87% dintre cei aflaţi în căutarea unei locuinţe noi preferă proiecte finalizate, 10% dintre bucureşteni sunt dispuşi să cumpere o locuinţă în curs de construire, iar doar 3% intenţionează să cumpere un apartament aflat încă în stadiul de proiect

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bucureştenii,
locuinte,
două camere
/actualitate/bucurestenii-cauta-locuinte-noi-finalizate-cu-doua-camere-la-preturi-de-sub-60-000-euro-10382090
10382090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.