Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, îşi pierde "pofta de viaţă şi abilităţile lingvistice"

Autor: Andreea Tobias Postat la 12 octombrie 2023 71 afişări

Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, îşi pierde "pofta de viaţă şi abilităţile lingvistice" din cauza demenţei frontotemporale, o boală degenerativă a creierului. Un prieten şi producător al actorului, Glenn Gordon Caron, a declarat pentru Page Six că Willis "nu mai citeşte".

Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, îşi pierde "pofta de viaţă şi abilităţile lingvistice"

Anul trecut, Bruce, în vârstă de 68 de ani, s-a retras din showbiz din cauza luptei sale cu afazia, o boală a creierului care determină deteriorarea abilităţilor lingvistice. Apoi, în luna martie anul trecut, familia sa a anunţat că boala sa a "progresat" şi că a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală (FTD).

Glenn Gordon Caron, care a creat serialul "Moonlighting" al lui Bruce în anii 1980, şi-a împărtăşit acum sentimentele după ce l-a întâlnit. "Simt că a înţeles cine sunt în primele trei minute", a declarat Glenn într-un interviu acordat pentru Page Six.

Acesta spune că actorul a fost un cititor pasionat, dar acum nu mai citeşte.

Glenn a dezvăluit: „Toate acele abilităţi lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, dar el este încă Bruce. Când eşti cu el, ştii că este Bruce şi eşti recunoscător că este acolo, dar pofta de viaţă i-a dispărut”.

"Ceea ce face ca boala lui să fie atât de odioasă este că, dacă ai petrecut timp cu Bruce Willis, ştii că nu există nimeni care să aibă mai multă poftă de viaţă decât el. Îi plăcea să se trezească în fiecare dimineaţă şi să încerce să-şi trăiască viaţa la maxim, dar acum trăieşte ca şi cum ar vedea viaţa printr-o uşă foarte mică”, a adăugat producătorul.

În prezent, Willis este îngrijit de soţia sa Emma Heming, cu care are două fiice: Mabel, 11 ani, şi Evelyn, 9 ani.

Actorul mai are trei fiice adulte - Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, şi Tallulah, 29 de ani - cu fosta sa soţie Demi Moore, care a rămas mereu alături de el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bruce willis,
boală,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.