Brokerul românesc de asigurare Leader Team a lansat un produs de asigurare destinat pieţei promoţiilor

Autor: Ioana Matei Postat la 16 decembrie 2016 288 afişări

Brokerul românesc de asigurare Leader Team a lansat un produs de asigurare destinat pieţei promoţiilor

Leader Team Broker de Asigurare adaugă în portofoliu un produs care vine să susţină o piaţă în continuă creştere, cea a promoţiilor, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Compania utilizează principii şi mecanisme din piaţa asigurărilor, pentru a crea un nou mod prin care clienţii săi pot realiza o campanie promoţională, în care şansele de câştig sunt calculate după un algoritm specific asigurărilor, iar o companie de asigurări  preia obligaţia plăţii premiilor în cazul unui câştig.

 

Răzvan Rusu, CEO Leader Team explică: ”Sistemul este bazat pe principiul oricărei asigurări. În acest caz, se iau în calcul următoarele date: valoarea premiilor, numărul maxim de participanţi, perioada şi se calculează o primă de asigurare, în mod cert mai mică decât valoarea premiilor. De exemplu, în cazul unui câştig la o tombolă, asiguratorul va fi cel care va suporta costurile cu premiile. Noi am implementat deja acest produs pentru unul dintre clienţii noştri, Hotelul Ambasador din Bucureşti care oferă şansa clienţilor săi de a câştiga un premiu substanţial în bani dacă reuşesc să descopere cifrul unui seif aflat în holul hotelului.”

 

Reprezentanţii companiei spun că, prin acest produs, clienţii pot să aibă un control exact al costurilor, nu sunt nevoiţi să facă provizioane şi să blocheze bani şi pot oferi premii mult mai substanţiale.

 

”Pentru noi, perioada de iarnă este o provocare destul de mare. Sunt mulţi turişti care vin în Bucureşti, iar noi avem o locaţie centrală, extrem de aproape de competitorii noştri direcţi. Trebuia să avem o campanie care să ne scoată în evidenţă şi care să ne diferenţieze de celelalte hoteluri. Ideea unei promoţii cu premii în bani a venit de la noi, dar am descoperit acest tip de asigurare care ne-a permis să oferim un premiu substanţial fără a suporta direct costurile” a spus Ovidiu Dochitu Administrator al Consiliului de Administraţie în cadrul Hotelului Ambasador.

 

Strategia Leader Team din ultimii ani a fost să dezvolte produse care acoperă cerinţele unei pieţe în continuă creştere. De aceea au fost promovate produse cum sunt asigurările de evenimente, bid bondurile sau asigurări împotriva pierderilor de profit, pentru care astăzi a ajuns să fie o cerere de destul de mare cu creşteri constante de la an. Principiul dezvoltării companiei este acela de a căuta nişe şi de a dezvolta produse noi împreună cu cele mai mari companii de asigurări.

 

Leader Team Broker de asigurare este o companie înfiinţată în anul 2006, cu peste 9000 de clienţi activi, o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro şi sucursale în mai multe oraşe din ţară.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.