BREAKING Premierul Viorica Dăncilă anunţă că Guvernul va adopta, prin OUG, Codul Administrativ

Postat la 25 iunie 2019 37 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, în debutul şedinţei de Guvern, că marţi va fi adoptat, prin ordonanţă de urgenţă, Codul Administrativ.

BREAKING Premierul Viorica Dăncilă anunţă că Guvernul va adopta, prin OUG, Codul Administrativ

„Adoptăm astăzi (marţi - n.r.) noul Cod administrativ, un proiect important pentru modernizarea administraţiei publice, rezultat al unei ample consultări cu reprezentanţii structurilor asociative. Prin acest act normativ creem un cadru unitar şi punem într-o formă mai clară, mai coerentă, mai simplificată, reglementări care se regăsesc acum în 17 acte normative. Prin noile prevederi vom institui mecanisme care să preîntâmpine blocaje între instituţiile publice, atât la nivel central, cât şi la nivel local”, a afirmat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern, de marţi.

„Pentru mai multă eficienţă şi transparenţă vom stabili o procedură mai clară şi termene reduse pentru numirea în funcţie a unui membru al Guvernului, în caz de remaniere guvernamentală sau de vacantare a postului”, a completat premierul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
premier,
adoptare,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.