BREAKING NEWS | Performantă fabuloasă: Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român din istorie, s-a calificat la Jocurile Olimpice pentru a cincea oară

Autor: Mihaela Măncilă Postat la 08 octombrie 2019 570 afişări

Marian Drăgulescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Sportivul în vârstă de 38 de ani este cel mai medaliat gimnast român din istorie, cu 31 de trofee obţinute la competiţiile internaţionale majore.

Triplu medaliat la Jocurile Olimpice, Drăgulescu are nu mai puţin de opt medalii de aur la Campionatele Mondiale şi zece titluri europene.

Această calificare îi va aduce lui Marian Drăgulescu a cincea prezenţă la Jocurile Olimpice, după cele de la Sydney, Atena, Beijing şi Rio. Ediţia de la Atena, din 2004, i-a adus cele trei medalii olimpice pe care le deţine: două de bronz, la sărituri şi cu echipa, şi una de argint, la sol.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.