CBRE: Bucureştiul ocupă primul loc în regiune la livrările de spaţii de birouri în 2019, cu o treime din total, urmat de Varşovia

Postat la 07 octombrie 2019 39 afişări

CBRE: Bucureştiul ocupă primul loc în regiune la livrările de spaţii de birouri în 2019, cu o treime din total, urmat de Varşovia

Bucureştiul se află pe primul loc în regiune din punct de vedere al volumului de spaţii de birouri moderne livrat în acest an, respectiv o treime din totalul regional, urmat de Varşovia, cu un sfert din livrări, arată o analiză realizată de CBRE.

Astfel, din totalul de 995.000 mp de spaţii de birouri moderne previzionat pentru 2019 în Bucureşti, Budapesta, Bratislava, Praga, Varşovia şi Viena, capitala României are 336.000 mp, iar Varşovia 230.000 mp.

Din punct de vedere al chiriaşilor, un element specific Bucureştiului este ponderea predominant a companiilor IT&C în profilul chiriaşilor-cheie, model regăsit şi în Bratislava. Comparativ, în Budapesta companiile din sectorul public reprezintă cea mai mare parte dintre chiriaşii de birouri.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
birouri,
varsovia,
spatii,
cbre

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.