BREAKING NEWS: O petiţie susţinută de celebrităţi pentru anularea Brexitului a ajuns la 4 milioane de semnături. Ce spune Theresa May

Autor: Ioana Matei Postat la 23 martie 2019 13348 afişări

O petiţie publică pentru anularea Brexitului a ajuns la milioane de semnături şi a dobândit susţinerea a zeci de celebrităţi.

BREAKING NEWS: O petiţie susţinută de celebrităţi pentru anularea Brexitului a ajuns la 4 milioane de semnături. Ce spune Theresa May

Printre aceştia se numără actorul Hugh Grant, fizicianul Brian Cox, actriţa Jennifer Saunders, cântăreaţa Annie Lennox şi actorii Eddie Marsan şi Andy Serkis, potrivit Daily Mail. 

 

„Am semnat petiţia. Şi pare că orice persoană din ţară cu discernământ ar trebui să o semneze. Este o urgenţă naţională. Revocaţi Articolul 50 pentru a rămâne în UE.” Primul Ministru al Marii Britanii a declarat că nu susţine campania spunând: „Nu cred că ar trebui să revocăm Articolul 50”. 

 

Potrivit The Independent, aceasta este cea mai populară petiţie din istoria Parlamentului European - ajungând în unele momente la 2.000 de semnături pe minut. 

 

O petiţie care susţine un Brexit fără acord circulă de asemenea în mediul online şi a ajuns la 455.668 semnături. 

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sustinere,
petitie,
semnaturi,
anulare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.