BREAKING NEWS! Incendiu de proportii intr-un spital Covid. Cel puţin 82 de persoane au murit

Autor: Dorin Oancea Postat la 25 aprilie 2021 186 afişări

BREAKING NEWS! Incendiu de proportii intr-un spital Covid. Cel puţin 82 de persoane au murit

Cel puţin 82 de persoane au fost ucise într-un incendiu izbucnit într-un spital care trata pacienţi cu coronavirus în capitala Irakului, Bagdad, relatează BBC.

Peste 100 de alte persoane au fost rănite în incendiul care a izbucnit sâmbătă seara la spitalul Ibn Khatib.

Rapoartele spun că un accident a provocat explozia unui rezervor de oxigen.

Prim ministrul irakian Mustafa al-Kadhimi a cerut o anchetă imediată asupra cauzelor a ceea ce el a numit „un accident tragic”.

Şeful apărării civile din Irak, generalul Kadhim Bohan, a declarat că incendiul a izbucnit în unitatea de terapie intensivă a spitalului.

Aproximativ „30 de pacienţi se aflau în secţia de terapie intensivă”, care a fost rezervată celor mai grave cazuri de Covid-19 din Bagdad, a declarat o sursă de spital pentru agenţia de presă AFP.

Toţi pacienţii au fost duşi la spitale din apropiere.

Rapoartele iniţiale indicau cel puţin 23 de persoane moarte în incendiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bagdad,
incendiu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.