BREAKING NEWS. Cea mai BUNA veste despre evolutia PANDEMIEI de COVID in tara noastra. Ce o sa se intample de astazi in Romania

Autor: Petru Mazilu Postat la 20 februarie 2021 678 afişări

BREAKING NEWS. Cea mai BUNA veste despre evolutia PANDEMIEI de COVID in tara noastra. Ce o sa se intample de astazi in Romania

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, anunţă că sâmbătă, la prânz, numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Este o zi importantă pentru România, a precizat medicul. 

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, susţine că începând de sâmbătă, în România, numărul persoanelor vaccinate este mai mare decât cel al persoanelor infectate. Este o premieră şi o zi importantă, este concluzia lui Gheorghiţă.

„Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populaţia într-un timp cât mai scurt. Le mulţumesc tuturor pentru opţiunea de a se vaccina şi, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfăşoare cu eficienţă, într-un mediu favorabil şi sigur! Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuşi să ne bucurăm de o viaţa normală, alături de cei dragi”, a anunţat, pe Facebook, Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV.

Până sâmbătă, 20 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 777.276 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 722.484 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sars-cov-2,
persoane,
vaccinare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.