BREAKING NEWS! Autorităţile au făcut anunţul pe care îl aşteptau toţi românii. Ce se întâmplă cu carantina

Autor: Petru Mazilu Postat la 31 ianuarie 2022 180 afişări

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, luni, noi reguli în ceea ce priveşte participarea persoanelor aflate în carantină la unele evenimente de familie şi deplasarea pentru rezolvarea unor probleme urgente.

BREAKING NEWS! Autorităţile au făcut anunţul pe care îl aşteptau toţi românii. Ce se întâmplă cu carantina

Potrivit documentului, pentru situaţiile deosebite care vizează participarea la evenimente familiale legate de naştere, căsătorie sau deces, deplasări pentru intervenţii/tratamente medicale în cazuri care nu suportă amânare, preschimbare documente de identitate, părăsirea ţării, prezentarea la centrul de vaccinare conform programării în vederea vaccinării, poate fi analizată suspendarea temporară a măsurii de carantină, pe baza documentelor justificative.

Analiza este realizată la centrele judeţene de coordonare şi conducere a intervenţiei iar, cazurile considerate justificate, pot face obiectul suspendării temporare a măsurii de carantină, prin decizie cu caracter individual, emisă de Direcţia de Sănătate Publică.

În decizia de suspendare se vor menţiona, în mod obligatoriu, intervalul de timp pentru care aceasta se aplică şi măsurile de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raed arafat,
căsătorie,
carantină

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.