BREAKING! Euro atinge un nou maxim istoric. Leul se depreciază la cea mai slabă valoare din istorie în raport cu moneda europeană

Autor: Dorin Oancea Postat la 28 februarie 2020 606 afişări

BREAKING! Euro atinge un nou maxim istoric. Leul se depreciază la cea mai slabă valoare din istorie în raport cu moneda europeană

Cursul de schimb al monedei naţionale a atins vineri un nou maxim istoric în raport cu moneda euro, fiind cotat de către Banca Naţională a României (BNR) la 4,8127 lei, de la maximul precedent, de 4,8079 lei atins marţi.

Dolarul şi aurul au scăzut.

Moneda naţională a reintrat pe o tendinţă de depreciere în ultimele zile pe fondul instabilităţii politice şi a temerilor din pieţele financiare globale cauzate de coronavirus.

Dolarul american a scăzut în raport cu moneda naţională, coborând de la 4,3926 lei la 4,3601.

Preţul gramului de aur la Bucureşti a scăzut de la 240,46 de lei, maxim istoric, şi de la 232,58 lei joi la la 228,56 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
euro,
evoluţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.