6 motive pentru a achiziţiona un MacBook Pro

Postat la 28 februarie 2020 171 afişări

6 motive pentru a achiziţiona un MacBook Pro

Unul dintre cei mai apreciaţi producători de laptopuri din lume este Apple. Marca MacBook Pro are doar produse high-end, la preţuri destul de piperate. În ciuda acestui lucru, un MacBook Pro este mult mai fiabil decât un laptop comercial de la Acer sau Lenovo.

Preţul foarte mare se explică datorită componentelor şi materialelor utilizate pentru producţia unui MacBook. Dacă ai un buget mare pentru achiziţionarea unui laptop, dar nu eşti sigur dacă un MacBook Pro îşi merită banii, îţi prezentăm mai multe motive pentru a te convinge.

1.Structură şi componente

Spre deosebire de alte laptopuri de pe piaţă, un MacBook Pro este făcut doar din materiale de calitate bună. Carcasa nu este de plastic, ci din aluminiu dur, rezistent la şocuri. De asemenea, laptopul are finisaje foarte bine realizate.

Astfel, un Macbook este mult mai rezistent în comparaţie cu alte laptopuri din comerţ. Plusul de ergonomie este redat de faptul că laptopul este făcut dintr-o singură bucată de aluminiu. Datorită acestui lucru, laptopul nu este foarte zgomotos.

2.Sistemul de operare

Spre deosebire de laptopurile care au sistem de operare Windows, un MacBook are sistem de operare MacOS. De asemenea, nu trebuie să îţi faci griji că va trebui să instalezi diferite driverelor sau cu diferite update-uri. Odata ce ai primit MacBook-ul tau PRO trebuie doar să adaugi câteva date şi poţi să începi să îl foloseşti instant.

3.Conectivitate

Acest lucru este valabil doar dacă deţii alte produse din gama Apple. Dacă ai un telefon cu sistem de operare iOS sau o laptop de la Apple, îţi va fi mult mai uşor să transferi date de pe un device pe altul. De asemenea, poţi proiecta ecranul telefonului direct la laptop fără a utiliza un cablu, ci prin funcţia AirPlay.

Funcţia Handoff te ajută să-ţi muţi proiectele de pe un device pe altul pentru a continua să lucrezi chiar şi când trebuie să pleci de lângă laptop. Cu o atingere poţi muta documentul la care lucrezi de pe laptop pe tabletă.

4.Design

Design-ul şi UX-ul acestor produse sunt foarte bune. Orice deţinător de MacBook îţi va recomanda un astfel de produs numai pentru design-ul super slim şi pentru dimensiunile laptopului. Un MacBook Pro este cu adevărat portabil. Cu o greutate de sub 2 Kg (indiferent de model) şi cu o diagonală de maxim 15 inch, laptopul poate fi transportat oriunde şi oricând.

De asemenea, datorită materialelor utilizate, a design-ului şi a sistemului de operare, laptopurile MacBook Pro au un UX (experienţa utilizatorului) impresionant. Odată ce ai achiziţionat un astfel de laptop şi te-ai obişnui cu sistemul de operare, nu vei mai putea să lucrezi pe un laptop cu Windows.

5.Bateria

Laptopurile trebuie să fie produse portabile care pot fi utilizate în mişcare. Dacă laptopul tău are autonomie de doar 1 oră, seamănă mai mult cu un computer. Din fericire un MacBook are o baterie foarte puternică, care oferă laptopului autonomie de până la 12 ore. Astfel, poţi să-ţi uiţi încărcătorul acasă când pleci la muncă şi să îţi încarci laptopul abia după ce ai terminat programul de muncă.

6.Ecranul Retina

Una dintre cele mai atrăgătoare funcţii extra ale unui laptop de la Apple este ecranul Retina. Acest ecran este făcut special pentru a bloca reflexiile şi pentru a îţi proteja vederea. De asemenea, ecranele Retina au o claritate mult mai bună a imaginii.

Trebuie să ştii că nu toate laptopurile Apple deţin acest tip de ecran. De asemenea, preţul unui laptop cu ecran Retina este mai mare în comparaţie cu un MacBook fără ecran Retina.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care un MacBook Pro este o achiziţie foarte bună atunci când îţi doreşti un laptop performant, cu un super design şi cu un UX excelent.

Preţurile acestor laptopuri sunt foarte mari în comparaţie cu alte laptopuri de pe piaţa. Un astfel de produs poate ajunge şi la 18700 de lei. De asemenea, trebuie să ştii că un astfel de laptop nu este potrivit pentru grafică şi pentru gaming, ci mai mult pentru uz personal sau pentru business.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
macbook pro,
emag

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.