BRD reia proiectul agenţiilor de tip self banking cu program non-stop

Autor: Razvan Voican Postat la 05 martie 2013 52 afişări

BRD-SocGen, care continua să opereze o reţea de peste 900 de unităţi la sfârşitul anului trecut, s-a hotărât să revadă proiectul agenţiilor dedicate integral tranzacţiilor automatizate de tip self banking şi se pregăteşte să deschidă o astfel de unitate în centrul Bucureştiului, la Piaţa Rosetti, sub brandul BRD 24h.

BRD reia proiectul agenţiilor de tip self banking cu program non-stop

BRD-SocGen, care continua să opereze o reţea de peste 900 de unităţi la sfârşitul anului trecut, s-a hotărât să revadă proiectul agenţiilor dedicate integral tranzacţiilor automatizate de tip self banking şi se pregăteşte să deschidă o astfel de unitate în centrul Bucureştiului, la Piaţa Rosetti, sub brandul BRD 24h. Francezii au tatonat pentru prima dată acest model de agenţie în care maşinile înlocuiesc ghişeele clasice spre finalul lui 2005 în plină campanie de extindere a reţelei de retail, însă proiectul nu a avansat, rămânând numai o astfel de unitate lângă Piaţa Victoriei. La un moment dat a mai apărut una la Iaşi. Acum proiectul a fost revăzut şi s-ar putea extinde, oficialii băncii anunţând recent ca orientare strategică pentru acest an realizarea de investiţii selective în dezvoltarea comercială. Unitatea BRD 24h are ca piesă principală „robotul“ destinat plăţilor şi alimentării cardurilor, alături de automatul de schimb valutar, bancomatul clasic şi un terminal de conectare la serviciul de internet banking. Pe fondul presiunilor pentru reducerea costurilor de personal, BCR a lansat în toamna anului trecut un plan agresiv de extindere a modelului self banking, achiziţionând 400 de maşini multifuncţionale.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brd,
agentii,
program,
self banking
/actualitate/brd-reia-proiectul-agentiilor-de-tip-self-banking-cu-program-non-stop-10638201
10638201
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.