BRD intra de luni pe lista bancilor care acorda credite prin Prima Casa

Postat la 20 iunie 2011 45 afişări

BRD-Societe Generale acorda incepand de luni, 20 iunie credite in cadrul programului Prima Casa – este vorba de credite in euro, acordate pe o durata de pana la 30 de ani.

Fara comision de acordare, de gestiune si de rambursare anticipata, creditul "Prima Casa" de la BRD propune doua variante de rambursare: rate lunare egale sau descrescatoare, la alegere. Dobanzile sunt Euribor 3M + 3,65 pp pentru creditele acordate pe perioade de pana la 20 de ani si Euribor 3M + 3,75 pp pentru durate intre 20 si 30 de ani. Avansul este de minimum 5% din pretul de achizitie al locuintei, iar valoarea maxima, de pana la 71.250 euro, in functie de tipul imobilului finantat.

"Prin interesul manifestat de o categorie larga de clienti, programul Prima Casa si-a dovedit utilitatea, iar BRD doreste sa il faca accesibil si in continuare celor care doresc sa isi achizitioneze o locuinta beneficiind de avantajele sale", a spus Adrian Jantea, Directorul Directiei de Promovare si Distributie Persoane Fizice in cadrul BRD.

BRD se alatura astfel BCR, Alpha Bank si CEC, care au anuntat in ultimele zile ca au inceput sa accepte dosare de credit pentru Prima Casa. Si-au declarat deja interesul si sunt asteptate sa anunte acelasi lucru Banca Transilvania, OTP, Millennium Bank, UniCredit si Bancpost.

BRD a introdus, de asemenea, si un serviciu de consiliere si analiza rapida a solicitarilor pentru Prima Casa prin telefon, denumit Vocalis Prima Casa, la numerele de telefon 0800 803 803, 021 302 61 61 sau *BANCA (*22622 - apel cu tarif normal in retelele Orange si Vodafone).

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Prima casa,
credite,
garantii,
imobiliare,
BRD
/actualitate/brd-intra-de-luni-pe-lista-bancilor-care-acorda-credite-prin-prima-casa-8362818
8362818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.