Bradley Welsh, cunoscut din filmul "Trainspotting 2", a murit împuşcat în cap

Postat la 18 aprilie 2019 449 afişări

Actorul Bradley Welsh, care a jucat în filmul "Trainspotting 2", a fost împuşcat în cap şi a murit pe loc, pe o stradă din Edinburgh, Marea Britanie, în noaptea de miercuri spre joi, potrivit tmz.com.

Bradley Welsh, cunoscut din filmul "Trainspotting 2", a murit împuşcat în cap

Actorul, devenit celebru cu rolul din continuarea filmului "Trainspotting", avea 42 de ani.Poliţia scoţiană a deschis o anchetă.Welsh a fost şi campion la box, categoria uşoară. De asemenea, în 2009, a apărut în serialul documentar "Danny Dyer's Deadliest Men".

 

În momentul în care a fost distribuit în filmul "Trainspotting 2", Welsh nu era actor şi avea probleme cu legea, fiind membru al unei grupări ultras.

 

În ultimii ani, Welsh a jucat un rol pozitiv în comunitatea din care făcea parte, după ce şi-a deschis o sală de box, prin intermediul căreia ajuta tinerii să stea departe de problemele cu legea, şi a participat la mai multe proiecte caritabile.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
deces,
impuscare,
actor,
marea britanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.