Borisov: Bulgaria a depăşit România în toate privinţele cu mult timp în urmă

Postat la 21 martie 2016 233 afişări

Borisov: Bulgaria a depăşit România în toate privinţele cu mult timp în urmă

Premierul bulgar Boiko Borisov a declarat într=un interviu pentru Nova TV că „Bulgaria a depăşit România în toate privinţele în urmă cu mult timp”. Acesta fusese întrebat când va reuşi Bulgaria să prindă din urmă România.

„Miniştrii lor fură şi sunt prinşi în cele din urmă, în timp ce preşedintele lor caută azil în Moldova. Nu văd niciun bulgar să fugă în România”, a răspuns Borisov la întrebarea reporterului, „cum anume a depăşit Bulgaria România în domeniul anticorupţiei.

Borisov a mai spus că la ei nu există politicieni condamnaţi pentru coripţie deci, probabil, nu există corupţi printre ei.

„Consider că prevenţia este cea mai importantă (..) ei ştiu că pe cine prind, acela va pleca imediat", a mai spus el.

Premierul bulgar a mai adăugat ca unele companii româneşti vin să facă afaceri în Bulgaria pentru că este mai bine să activezi acolo şi că ţara este mai stabilă şi previzibilă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/borisov-bulgaria-a-depasit-romania-in-toate-privintele-cu-mult-timp-in-urma-15129620
15129620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.