Boris Tadici: Serbia va adera la Uniunea Europeană în cinci ani

Postat la 21 aprilie 2012 16 afişări

Preşedintele sârb Boris Tadici, care candidează pentru un nou mandat în cadrul alegerilor generale de la 6 mai, s-a declarat încrezător vineri că negocierile de aderare a Serbiei la Uniunea Europeană vor începe înainte de sfârşitul anului, iar procesul se va încheia în cinci ani.

"Mă aştept ca Serbia să demareze negocierile (de aderare-n.r.) cu UE spre sfârşitul anului şi să le încheie în cinci ani", a afirmat Tadici, citat de agenţia de presă oficială Tanjug, în cursul unei conferinţe pe teme economice cu oameni de afaceri locali. Serbia a obţinut statutul de candidat la integrarea în UE în martie, fără a primi însă o dată precisă pentru începutul negocierilor de aderare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
serbia,
boris tadici,
aderare,
uniunea europeana
/actualitate/boris-tadici-serbia-va-adera-la-uniunea-europeana-in-cinci-ani-9554715
9554715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.