Bonusuri la benzina pentru posesorii de carduri Bancpost

Postat la 19 iunie 2011 49 afişări

Clientii Bancpost care pana la 31 iulie alimenteaza cu carburant la benzinariile Eni Romania (Agip) si achita cu card de credit American Express sau EuroLine American Express emis de banca primesc 2% din valoarea achizitiei inapoi pe card, informeaza banca.

Cardurile de credit American Express (Green si Gold, respectiv EuroLine) sunt emise exclusiv de Bancpost, sunt adresate persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 23 si 65 de ani cu venituri nete incepand de la 700 de lei si ofera reduceri pentru cumparaturile facute la peste 350 de comercianti, prin programul American Express Selects, un pachet de asigurari pentru protectia cumparaturilor si pentru calatorii (pentru versiunile Green si Gold), rate fara dobanda (pentru versiunea EuroLine American Express) si perioada de gratie de pana la 55 de zile fara dobanda la cumparaturi.

Valoarea returnata, reprezentand 2% din tranzactiile realizate in reteaua Eni Romania (Agip), va fi vizibila in contul cardului in maxim o luna de la finalizarea promotiei, in limita a 100 de lei. Pentru a beneficia de oferta, in momentul acordarii bonusului de 2% inapoi pe card, clientii nu trebuie sa inregistreze datorii acumulate peste datele scadente mentionate in extrasul de cont.

Bancpost si EFG Retail Services sunt membre ale grupului EFG Eurobank, ale carui active erau de 83,2 miliarde de euro la finele primului trimestru din 2011.

Grupul elen EFG Eurobank, actionarul majoritar al Bancpost, a incheiat primul trimestru cu o pierdere de 1,1 milioane euro din operatiunile derulate in Romania, conform standardelor internationale de contabilitate, comparativ cu un profit de 2,1 milioane euro in perioada corespunzatoare a anului trecut. Eurobank avea in Romania active totale de 5,06 mld. euro la sfarsitul lunii martie, in scadere cu 1,5% fata de aceeasi luna din 2010.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bonusuri-la-benzina-pentru-posesorii-de-carduri-bancpost-8359691
8359691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.