Boiko Borisov: Bulgaria ar fi fost admisă în Schengen dacă nu exista actuala criză politică internă

Autor: Mihai Draghici Postat la 09 martie 2013 15 afişări

Bulgaria ar fi aderat la Schengen dacă nu ar fi existat actuala criză politică internă, afirmă premierul Bulgariei, Boiko Borisov.

Bulgaria ar fi aderat la Schengen dacă nu ar fi existat actuala criză politică internă, afirmă premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informează Mediafax, citând Novinite.  "Cred că am fi fost admişi în Schengen cu frontierele aeriene la summitul UE din 14 martie, dacă Olanda nu s-ar fi opus. Dar criza din Bulgaria este îngrijorătoare pentru toată lumea şi nu doar pentru că a demisionat Guvernul", a spus Borisov. Dezbaterea privind aderarea Bulgariei şi României la Schengen a fost amânată până spre sfârşitul anului în cursul Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne desfăşurat joi la Bruxelles. Germania, Finlanda, Olanda şi probabil Franţa se opun în prezent admiterii României şi Bulgariei în Schengen.

Stiri pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boiko-borisov-bulgaria-ar-fi-fost-admisa-in-schengen-daca-nu-exista-actuala-criza-politica-interna-10657289
10657289
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.