Bogdan Bucurescu, Harley-Davidson: Cel mai frica imi e de frica clientilor de a cumpara

Postat la 17 decembrie 2009 263 afişări

Pe o piata care a scazut cu 70% in ultimul an si cu un 2010 ca se anunta si mai slab in vanzari, discounturile de pana la 500 de euro, posibilitatea de a schimba motocicleta cu una noua, dar si diverse campanii care ofera chiar si intretinere gratuita un milion de kilometri sunt masurile de la care se asteapta o gura de oxigen.

"Clientul nostru nu e neaparat dintr-o zona de venituri care sa il catalogheze premium. Avem si clienti din segmetul mediu. Toata lumea e mai prudenta in conditii de criza, insa noi oferim mai mult decat o motocicleta", a declarat Bogdan Bucurescu, Director General Harley-Davidson Bucuresti.

Harley-Davidson Bucuresti a inaugurat astazi in zona comerciala Baneasa un nou showroom in care sunt expuse intr-un spatiu generos legendarele motociclete americane si colectiile de echipamente de protectie, vestimentatie si lifestyle reunite in gama Harley-Davidson MotorClothes. Proiectul a presupus o investitie totala de 700.000 Euro.

Noua cladire include si departamentul service, alaturat showroom-ului, unde se asigura reparatii, intretinere sau asistenta tehnica la cele mai inalte standarde pentru orice marca de motociclete. In plus, Harley-Davidson Bucuresti ofera o serie de servicii corelate, printre care se numara asistenta pentru finantarea prin leasing, buy-back si vanzari de motociclete Harley-Davidson second-hand. Suprafata construita se intinde pe 700 mp, incluzand spatiul de expunere al showroom-ului si departamentul service. Showroom-ul, dispus pe doua niveluri are o suprafata de 500 mp, dintre care 40 mp sunt alocati lounge-ului decorat in stil american. Departamentul service, in care se asigura reparatii si asistenta tehnica pentru orice marca de motociclete are o suprafata de 150 mp.

In ianuarie 2010, Harley Davidson va inaugura un nou sediu si la Constanta.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bogdan-bucurescu-harley-davidson-cel-mai-frica-imi-e-de-frica-clientilor-de-a-cumpara-5187092
5187092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.