BOGDAN BALTAZAR A MURIT. Fostul preşedinte BRD avea 73 de ani

Postat la 28 decembrie 2012 20 afişări

Bancherul Bogdan Baltazar a murit în această dimineaţă, la Spitalul Elias din Capitală. Fostul preşedinte BRD avea 73 de ani.

Bogdan Baltazar a decedat vineri, la ora 4.00, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, "după o lungă şi grea suferinţă", au anunţat reprezentanţii unităţii sanitare. Baltazar a preluat funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al BRD - Groupe Société Générale în 1998, el renunţând la acest post în octombrie 2004. Fostul consilier financiar s-a afirmat în viaţa publică şi politică imediat după 1989. În iunie 1990 a fost numit secretar de stat la Guvernul României. Pînă în iulie 1991, Baltazar a condus Departamentul Informaţiilor Publice şi a fost primul purtător de cuvînt al guvernului Roman.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
deces,
bogdan baltazar,
brd
/actualitate/bogdan-baltazar-a-murit-fostul-presedinte-brd-avea-73-de-ani-10413901
10413901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.