Boc: Soseaua de centura a Sibiului va fi data in folosinta in decembrie

Postat la 26 august 2010 20 afişări

Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, au vizitat, joi, santierul centurii ocolitoare a Sibiului, promitand ca din decembrie sibienii vor scapa de traficul greu, intrucat soseaua ocolitoare va fi data in folosinta.

Emil Boc si Radu Berceanu au aterizat cu un elicopter direct pe centura ocolitoare a Sibiului, dupa care au strabatut-o de la un capat la altul cu masina. La finalul inspectiei, premierul a declarat ca a venit la Sibiu pentru a le transmite locuitorilor municipiului increderea ca lucrarile vor fi gata la timp si a promis ca in decembrie centura va fi data in folosinta.

"Sunt aici ca sa ne convingem ca in decembrie sibienii scapa de cosmarul traficului greu care traverseaza orasul. Sibienii sa isi faca poze cu traficul greu in oras pentru ca nu vor mai avea pentru foarte mult timp de acum incolo", a completat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
constructii,
sosele,
centura,
Sibiu,
Boc
/actualitate/boc-soseaua-de-centura-a-sibiului-va-fi-data-in-folosinta-in-decembrie-7044503
7044503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.