Boc: Nu am fructificat suficient gafele Guvernului. Cum zicea Lenin, opoziţia se face ceas de ceas

Postat la 15 februarie 2013 18 afişări

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc afirmă că formaţiunea nu a fructificat încă suficient gafele Guvernului Ponta, erorile pe care le-a făcut şi le face, adăugând că, aşa "cum zicea Lenin într-un alt context, opoziţia trebuie făcută ceas de ceas şi în proporţie de masă".

Emil Boc a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că vina pentru situaţia în care se află PDL ca partid de opoziţie aparţine "de la preşedintele partidului până la ultimul membru", şi că trebuie taxat "fără menajamente" ceea ce face Executivul.

"E clar că PDL nu se manifestă cu suficienţă forţă ca partid de opoziţie şi asta este vina fiecăruia dintre noi, fiecare membru are obligaţia de a face opoziţie, vizibilă, iar argumentele să fie corecte şi credibile, este o vină de la preşedintele partidului până la ultimul membru. Asta ne revine fiecăruia dintre noi, în calitate de partid de opoziţie, să facem opoziţie în fiecare zi. Evident că tonul îl dă conducerea partidului, tonul face muzica şi în politică. Nu am fructificat, încă, suficient gafele Guvernului Ponta, erorile pe care le-a făcut şi le face, şi ele trebuie taxate. (...)

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lenin,
gafe,
ceas de ceas,
Guvern
/actualitate/boc-nu-am-fructificat-suficient-gafele-guvernului-cum-zicea-lenin-opozitia-se-face-ceas-de-ceas-10564412
10564412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.