Boc: Guvernul Ponta a realizat o foarte bună propagandă prin claxon şi s-a întreţinut din conflicte

Postat la 08 mai 2013 21 afişări

Fostul premier Emil Boc consideră că Guvernul Ponta a realizat în primul an de guvernare o "foarte bună propagandă prin claxon", s-a întreţinut din conflicte şi a mărit taxe şi impozite, fără să îşi respecte promisiunile.

Boc: Guvernul Ponta a realizat o foarte bună propagandă prin claxon şi s-a întreţinut din conflicte

 Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cum ar caracteriza primul an de guvernare al Cabinetului Ponta, Emil Boc a spus că liberalizarea preţului la gaze şi majorarea "fără discernământ" a acestuia, precum şi distrugerea managementului privat la companiile de stat "sunt două bile negre uriaşe pentru Guvernul Ponta”.

"Eu aş face o caracterizare într-o frază, care ar suna cam aşa: Guvernul Ponta nu a guvernat, ci doar a administrat ţara, a realizat o foarte bună propagandă prin claxon, s-a întreţinut din conflicte şi a mărit taxe şi impozite. Această frază spune totul despre Guvernul Ponta. Preţurile la utilităţi au cunoscut şi vor cunoaşte în perioada următoare creşteri fără precedent din cauza liberalizării fără precedent a preţului la gaze şi curent electric. În plus, au distrus ceea ce începusem în privinţa managementului privat în companiile de stat, un proces absolut necesar pentru a scoate clientela politică. USL a oprit acest proces, i-a dat afară pe cei câţiva manageri privaţi care fuseseră instalaţi şi şi-au readus clienţii politici. Liberalizarea preţului la gaze şi mărirea fără discernământ a acestuia şi partea care ţine de distrugerea managementului privat la companiile de stat, sunt două bile negre uriaşe pentru Guvernul Ponta", a spus Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-guvernul-ponta-a-realizat-o-foarte-buna-propaganda-prin-claxon-si-s-a-intretinut-din-conflicte-10861170
10861170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.