Boc: Guvernul fie va plati salarii si pensii reduse, fie va sista platile din decembrie

Postat la 20 mai 2010 20 afişări

Guvernul va adopta scrisoarea de intentie cu FMI in sedinta de miercuri, interval in care va continua discutiile cu sindicatele, patronatele si partidele politice, dar alternativa este plata unor salarii si pensii scazute sau sistarea acestor plati din luna decembrie, a declarat premierul Emil Boc.

"Dialogul social nu se va opri niciodata, ci va continua. Miercuri se va aproba scrisoarea de intentie cu FMI, iar imediat va avea loc angajarea raspunderii, interval in care vom continua discutiile cu sindicatele, patronatele, partidele. In esenta insa, ori majoram taxele, ori reducem cheltuielile. Alternativa este sa platim salarii si pensii mai mici sau din decembrie sa nu mai platim deloc", a spus Boc, inaintea discutiei cu sindicatele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
reducere,
salarii,
pensii,
sistare,
plati
/actualitate/boc-guvernul-fie-va-plati-salarii-si-pensii-reduse-fie-va-sista-platile-din-decembrie-6139388
6139388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.