Boc: Cer Guvernului finanţarea unui tronson al Autostrăzii Transilvania la rectificarea bugetară

Postat la 17 iulie 2013 58 afişări

Fostul premier Emil Boc a solicitat Guvernului introducerea la finanţare, la rectificarea bugetară, a tronsonului Gilău - Mihăieşti, judeţul Cluj, din Autostrada Transilvania, unde a fost adjudecată licitaţia de construire, dar contractul a fost reziliat.

Boc: Cer Guvernului finanţarea unui tronson al Autostrăzii Transilvania la rectificarea bugetară

 Emil Boc a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că înainte de a începe alte tronsoane de autostradă Guvernul ar trebuie să le finalizeze pe cele începute.

"Solicit Guvernului ca la rectificarea bugetară să reintroducă la finanţare tronsonul Gilău - Mihăieşti din Autostrada Transilvania, pentru că a existat licitaţie făcută şi s-a reziliat contractul. Nu se poate spune că nu a fost bugetat acest segment de autostradă. Era un tronson cu toate exproprierile făcute, proiectarea era realizată, licitaţia adjudecată, constructorul nominalizat, bani în buget prevăzuţi. De ce s-a oprit o asemenea lucrare? Ca s-o legi de alt tronson, care nu are nici proiectare, nici exproprieri, şi nimic făcut? Înainte de a începe alte tronsoane de autostradă, de a face alte proiecte, să le finalizeze pe cele începute şi care sunt la îndemână pentru a fi finalizate", a spus Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-cer-guvernului-finantarea-unui-tronson-al-autostrazii-transilvania-la-rectificarea-bugetara-11128619
11128619
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.