Boagiu: Şova ştie doar să mintă. De când un ministru semnează contracte ale CNADNR?

Postat la 07 august 2013 45 afişări

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că atacul ministrului Dan Şova la adresa sa pe tema autostrăzii Nădlac-Arad este "o nouă probă de prostie şi de incompetenţă profesională".

Boagiu: Şova ştie doar să mintă. De când un ministru semnează contracte ale CNADNR?

 Anca Boagiu, prim-vicepreşedinte al PDL, a precizat că un ministru nu semnează contracte ale CNADNR şi a spus că Şova "ştie doar să mintă şi să fugă de răspundere".

"Nimic nou. Dan Şova chiar nu pricepe. Ştie doar să mintă şi să fugă de răspundere. Aşa că îl întreb pe Şova: De când un ministru semnează contracte ale CNADNR? Aţi semnat multe contracte ale CNADNR până acum, domnule Şova? Câte? Care? Pentru că ar fi ilegal! Niciodată un ministru nu a semnat vreun contract al CNADNR! Această atribuţie revine directorului general al companiei. Atacul lui Şova la adresa mea este o nouă probă de prostie şi de incompetenţă profesională. Iată cum gura păcătosului adevăr grăieşte!", a adăugat Boagiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boagiu-sova-stie-doar-sa-minta-de-cand-un-ministru-semneaza-contracte-ale-cnadnr-11223703
11223703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.