Blue Air introduce trei curse noi pe rutele interne

Postat la 23 martie 2016 175 afişări

Blue Air introduce trei curse noi pe rutele interne

Blue Air lansează începând cu 1 octombrie curse între Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, potrivit ZF

Odată cu lansarea celor trei rute, Timişoara devine cel de-al şaptelea aeroport pe care operează compania. În total, Blue Air va deservi 73 de rute, dintre care cinci vor fi interne.

Blue Air şi-a inceput dezvoltarea pe plan intern în data de 25 octombrie 2015 cu deschiderea zborului  Bucureşti – Iaşi. La acesta se mai adaugă şi ruta Bucureşti – Cluj-Napoca, care se va inaugura pe 3 iunie 2016.

Biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (preţ pe segment de zbor, TVA şi taxe incluse, locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mănă în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg şi un snack pe timpul zborului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blue-air-introduce-trei-curse-noi-pe-rutele-interne-15140911
15140911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.